ЛАНДШАФТ - ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ДОБРИЧ, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ВАРНА

ЛАНДШАФТ - ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ДОБРИЧ, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ВАРНА

ул. Сан Стефано 1
Добрич,
България
27.8210227
43.5634523
UserLikes
Име: ЛАНДШАФТ - ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ДОБРИЧ, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ВАРНА
Адрес: Добрич, ул. Сан Стефано 1
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://landshaft.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Озеленяване и паркоустройство
Дейност:

Озеленяване

Ключови думи: озеленяване, паркове, зелени площи, гр ген тошево и добрич, засаждане

ЛАНДШАФТ - ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ДОБРИЧ, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ВАРНА

За нас

ЛАНДШАФТ ООД е създадена през 2002г., като правоприемник на ЕТ Вероника-49 (1993-2002).


Съдружници във фирмата са Недялка Иванова и Тихомир Стоянов, като първата е зъвършила специалност озеленяване и участвала в създаването на парковете и зелените площи на гр. Ген. Тошево и Добрич (тогава Толбухин).След това е дългогодишен ръководител на оранжериите и градския парк в Добрич.


Основните дейности на фирмата са: външно и вътрешно озеленяване, направа на автоматизирани поливни системи и поддържане на зелени площи.


Ландшафт разполага със собствен разсадник в близко до Добрич село. Също така разполагаме с автомобилен парк (микробуси за превоз на работници, камион за доставка на растения и материали), лека градинска техника (мотофрези, почво-култиватори, специализирани машини за засаждане, бензинови и електрически косачки). Освен собствено производство на растения си партнираме и с едни от най-големите производители и вносители на растения, посадъчен материал, почви, семена. От месец април 2010 г. съвместно със строителна фирма можем да предложим и услуга за озеленяване сертифицирана по ISO.


Ценен капитал във фирмата са и подбираните и обучавани в годините работници, като смятаме че сме задържали при нас най-добрите. 
Имаме сключен договор с ландшафтен проектант за изработка на проекти, при който е необходимо изработването на такива.


През дългогодишната си практика фирмата е изградила зелените площи на много частни домове, хотели, вили, промишлени предприятия и обществени площи (общо над 600 дка).


По известни наши (и най-вече доволни) клиенти са: “Ксела България” - завод за Итонг; Сладолед “Изида”; “Хидрострой”; “Тим Билд”; салати “Веселина”; “Търговия на едро”; “Господинов и синове”; “Св.Св. Константин и Елена”; община Ген. Тошево; “Сердика-90”; “Фама”; “Автотрейд”; “Яйца и птици-Зора” – Дончево; “Сградостроене-Варна”, бензиностанции и метан станции „Атанасов груп”, „Агрохимикали”, „Мероне”- Силистра.


При проявен интерес сме готови да Ви запознаем по-обстойно с дейността и капацитета на фирмата. 





 

Открийте ни в Google+